PAPEL

“Een intrigerend, authentiek en passioneel debuut!” – Theo Volk, Music that needs your attention over PAPEL

‘PAPEL’ is de allereerste, langverwachte EP van Marlies, met vijf Nederlands- en Spaanstalige theatersongs. De titel is afgeleid van het Mexicaanse papel picado, wat letterlijk gesneden papier betekent. Het zijn de kleurrijke papieren slingers die je door heel Mexico ziet hangen met daarin uitgesneden verhalen. Papel picado wordt opgehangen om kleur aan het leven te geven en dat is precies wat Marlies met haar debuut-EP als uitgangspunt genomen heeft. Met muziek, verhalen, fotografie en kleuren geeft Marlies haar kleur aan het leven en dat heeft een bijzonder resultaat opgeleverd, haar ‘PAPEL’. 

De liedjes op de EP zijn grotendeels live opgenomen, het onderling samenspel is voorop gezet. Theatersongs met een eigenwijze combinatie van instrumenten, die vertellen over het verlangen naar een grote intensiteit van leven en naar een diepe verbinding met jezelf en met elkaar.

Het is vurig. Het is scherp. Het kreukt. Het kraakt. Het is zacht. Het is kwetsbaar. Como papel. 

De EP is te koop voor €15,- (excl. verzendkosten). Stuur een mail naar info@marliesruigrok.nl met uw adres, dan zorgen wij dat de EP zo snel mogelijk uw kant op komt.

“Een bijzonder lied. Het is opvallend en zo anders dan anders. Tegelijkertijd een lekker nummer en een aanstekelijk pleidooi voor vrijheid.” – Hijlco Span, Volgspot, NPO Radio 5 over de single Ze danst